VIDEO: Rožupē noticis traģisks ugunsgrēks

tautaruna.lv 29.aprīlis 2021, 13:09
 
Oksana Džadana/F64
Nesen naktī uguns izpostījusi kādu mitekli Līvānu pusē, un par spīti tam, ka ugunsdzēsējiem izdevies ierasties 12 minūšu laikā, laupījusi arī dzīvokļa iemītnieka dzīvību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Rožupe ir neliels ciematiņš Līvānu novadā, 182 kilometru attālumā no galvaspilsētas. Šajā klusajā nostūrī sirēnas neskan bieži, taču pagājušajā naktī kājās sacelta vai visa tuvākā apkārtne. Vienā no dažiem daudzdzīvokļu namiem, bija izcēlusies bīstama ugunsnelaime.

“Es biju plkst. 4.00 no rīta pamodies, pirms plkst. 4.00. Vienkārši dzirdēju, ka kaut kādas pudeles grabēja, kaut kas skrapstēja. Domāju, varbūt vecais no gultas izkritis. “Bombardē” pa istabu. Tad trokšņi parādījās,” stāsta mājas iedzīvotājs Igors.

Viņš izrausies no gultas, piegājis pie ārdurvīm un palūkojies kāpņu telpā, kur pavērusies negaidīta aina - viss otrais stāvs jau bijis liesmās, un vīrs paķēris telefonu un steigšus meties ārā no mitekļa. Kā norāda VUGD Preiļu daļas Līvānu posteņa komandieris Vladimirs Andrejevs, dega divi dzīvokļi ar kopējo platību 56 kvadrātmetru platībā. Veicot dzēšanas un pārmeklēšanas darbus, dzīvoklī tika atrasts viens bojā gājis cilvēks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas