Kultūras ministrs valdības sēdes laikā uzstājas uz skatuves kā solists

Viktorija Gabrjuna 12.oktobris 2020, 12:12
 
Elvis Lācis
Kultūras ministrs Nauris Puntulis piektdien valdības sēdes laikā uzstājās koncertā jaunajā Kultūras centrā Ulbrokas Pērle.
Kā sociālajā tīklā Facebook raksta ziņu aģentūras LETA žurnālists Raivis Spalvēns, kura pienākumos ietilpst valdības sēžu apmeklēšana, piektdien tai laikā, kad valdība sprieda par Rīgas maratona likteni, kultūras ministrs Ulbrokā uzstājās ar koncertprogrammu "Brigadieris".

"Gribat zināt, kā norit valdības attālinātais darbs? Piemēram, piektdien tai laikā, kad valdība sprieda par Rīgas maratona likteni, kultūras ministrs Ulbrokā uzstājās ar koncertprogrammu "Brigadieris". Ok, viņš neuzstājās kā kultūras ministrs, bet LNOB solists, tomēr atklāts ir jautājums - ko tai laikā darīja kultūras ministrs?" raksta žurnālists.

Kā tika vēstīts, piektdien izskanējis Latvijas Nacionālās operas solista Naura Puntuļa koncertprogrammas "Brigadieris" koncerts jaunajā Kultūras centrā

Ulbrokas Pērle.
Jau ziņots, ka Ministru kabinets piektdien ārkārtas sēdē lēma atcelt iepriekšējā nedēļas nogalē plānoto "Rimi" Rīgas maratonu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas