Kaķu mīļotājas Viņķele un Cipule atklāj tiešsaistes konferenču "aizkulises"

Viktorija Gabrjuna 6.maijs 2020, 17:20
 
Oksana Džadana/F64
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule un veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē Twitter atklājušas, ka laikā, kad ir kāda konference tiešsaistē, blakus teju visu laiku ir mājdzīvnieki, kas ar interesi vēro notiekošo.

Cipule raksta, ka konferenču laikā viņai jāvaktē, lai kaķis neparādās kadrā.

"Man jāvaktē, lai šie neielēkšo kadrā kādā no tiešsaistes konferencēm, kad strādāju no mājām. Reiz drāmu viesistabā radīja zobos ienests putns. Labi, ka mikrofons bija mutēts, citādi būtu ne tikai dīvaina vicināšanās ar rokām, bet arī spiedziens tiešsaistē," raksta Cipule.

Arī veselības ministre atklājusi, ka viņas kaķim ļoti interesē notiekošais laikā, kad viņa ir pieslēgusies kādai konferecei tiešsaistē.

"Teodorai ir "garās ausis". Jābūt klāt pie visām zoom, webex un skype sarunām," raksta Viņķele.

Jāpiebilst, ka līdz ar Covid-19 noteiktajiem ierobežojumiem daudzas konferences, kurās piedalās ministri, deputāti un atbildīgo dienestu pārstāvji, notiek tiešsaistē.

Savukārt nesen kļuva zināms, ka, lai paātrinātu darbu, tiks vērtēta iespēja tiešsaistes rīkus lietot arī pēc ārkārtējās situācijas beigām, informēja Saeimā. Deutāti sprieda, kā tiešsaistes rīki varētu atvieglot tiesu procesus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas