VIDEO: Mājā Rīgā pamana baisu skatu; apdraudēta bērna dzīvība

Viktorija Gabrjuna 6.marts 2020, 11:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ceturtdien, 5. martā, kāds 12 stāvu dzīvojamais nams Ulbrokas ielā nokļuva asinsstindzinošu notikumu epicentrā. Par iemeslu trauksmei un visu iespējamo dienestu vizītei bija mazgadīgs bērns, kurš sēdēja uz atvērtā loga palodzes nama pēdējā stāvā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Šoreiz visu izšķīra dažas minūtes. Pateicoties vērīgai kaimiņienei, viss beidzās labi, bet piedzīvotais vēl ilgu laiku paliks apkārtējo atmiņās.

“Taisījāmies braukt uz ezeru pastaigā, kāpām visi mašīnā. Es paskatījos uz augšu, jo suns rēja. Paskatījos uz augšu - tur bērns vienkārši karājās 12. stāvā,” stāsta kaimiņiene.

Suņa riešana bija izšķirošs faktors, kas licis vietējai iedzīvotājai Elnarai paskatīties uz augšu. Šajā gadījumā mājdzīvnieks cēla trauksmi, bet tikpat labi tas varēja nejauši sabiedēt bērnu vai uzlēkt viņam virsū un pārstumt pāri palodzei.

Nekavējoties sekoja Elnaras zvans operatīvajiem dienestiem. Kamēr glābēji traucās uz adresi, sieviete šausmu sastingumā stāvēja pie mājas un neizpratnē domāja, kā pareizāk rīkoties.

Pēc neoficiālas informācijas, durvis dienestiem atvēra pati bērna mamma, un līdz ar policistiem un glābējiem dzīvoklī iegāja arī mediķi. Ārsti apskatīja bērnu, taču nekādas veselības problēmas nekonstatēja. Pēc neilgām pārrunām ar bērna māti policisti devās prom.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:27

Jaunākās diskusijas