FOTO: Iedzīvotāju izbrīna izgāztuves saturs Āgenskalnā

Rita Lazda 6.marts 2020, 15:10
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Kāds iedzīvotājs nav slēpis izbrīnu par to, ka izgāztuvē Āgenskalnā Rīgā atrodamas vairākas gleznas un skices.
"Šodien biju šokēts par miskastes saturu. Varbūt kāds ierauga sev ko noderīgi," informē sociālā tīkla facebook ieraksta autors, kurš vairākos foto iemūžinājis, ka patiešām miskastē redzami vairāki mākslas darbi.

Tiesa, tikmēr citi komentētāji steiguši viņu mierināt uzsverot, ka šie darbi neesot nekādi šedevri, bet gan parastas skices un gleznas, no kurām, iespējams, atbrīvojusies kāda mākslas darbnīca. Citi norāda, ka šādu "šedevru" pilns arī vietās, kur Latvijā ir mākslas skolas.

"Nu agrāk tādiem māleja kaut ko jaunu virsū, bet tagad naudas visiem gana daudz - sviež ārā. Darbi ir štrunti, vai iesākti un nedabeigti, cik nu nobildēti. Ticamāk kāda darbnīca veca izvākta vai noliktava, kurā bija sakrāmēti nelietojamie, jo stāvējuši ar kādu laiku ir," norāda vēl kāda komentētāja.

/ Ekrānšāviņš no facebook

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad iedzīvotāji pauž pārsteigumu ne vien par to, kur izmesti atkritumi, bet arī to saturu. Portālā "tautaruna.lv" jau esam vēstījuši par, piemēram, mežos atrastām sadzīves mantām, vai atkritumos izmestiem dokumentiem ar personu datiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas