Dzīvokļu izīrētājs Rīgā pamatīgi piekrāpj grūtnieci

Viktorija Gabrjuna 6.marts 2020, 16:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Sintija pavisam drīz kļūs par mammu savai otrajai meitai. Šobrīd ģimene dzīvo hotelī Rīgas centrā. Pirms bērniņa dzimšanas ģimene nolēmusi, ka nu laiks ievākties kādā dzīvoklī, tādēļ sludinājumu portālā meklējuši piemērotu risinājumu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Īres maksa mēnesī bija noteikta 250 eiro apmērā. Abas puses vienojušās, ka dzīvokļa apskates laikā tiks iemaksāti 400 eiro par pusotru mēnesi un atlikusī summa tiks samaksāta nākamajā mēnesī. Dzīvokli topošajiem īrniekiem izrādījusi nevis īpašniece, bet vīrietis, kurš uzdevies par īpašnieces dēlu.

Nelielais vienistabas dzīvoklis bijis labā stāvoklī, nesen izremontēts. Tas atrodas Dzirciema ielā 69, nama pirmajā stāvā. ”Īpašnieces dēls” pierakstījis Sintijas e-pastu un norādījis, ka līgumu nosūtīs uz to.

Saņemot 400 eiro, vīrietis noteicis, ka atslēgas jau nākamajā rītā atradīsies atslēgtajā pastkastītē un ģimene varēšot dzīvoklī ievākties.


"Mēs no rīta atnācām un dzīvokļa durvis bija ciet. Arī pastkastītē atslēgas nebija. Kā var apkrāpt grūtnieci? Tas viss nāks atpakaļ. Viņu vairs nav iespējams sazvanīt. Mēs par notikušo jau uzrakstījām iesniegumu policijā. Kaimiņiene mums teica, ka neesam pirmie, kas apkrāpti," atklāja Sintija.

Arī uz “Bez Tabu” zvanu izīrētāja neatbild. Uzdodoties par potenciāliem dzīvokļa īrniekiem, saņemam atbildi, ka telpa šobrīd netiekot izīrēta. ”Dzīvoklis netiks izīrēts tuvākos mēnešus. Tur būs veicams remonts,” īsziņā norāda dzīvokļa izīrētāja.

Līdz šim Sintija ir vienīgā, kura ar iesniegumu vērsusies policijā par minētā dzīvokļa izīrēšanu. Ja vēl kāds cietis no dzīvokļa izīrētājas, likumsargi aicina par to ziņot.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas