VIDEO: "X Faktora" dalībnieks izdara ko tādu, ka visa žūrija pieceļas kājās

tautaruna.lv 7.oktobris 2019, 13:06
 
Ekrānšāviņš no video
Deviņpadsmit gadus vecais Klāvs Ozols, kas nolēma izmēģināt savus spēkus populārajā TV šovā "X Faktors", atklāja, ka nekad ar mūziku nav nodarbojies profesionāli, tāpēc sauc to par savu hobiju, raksta "skaties.lv".

Uz ”X Faktoru” skolnieks ieradās, lai uzvarētu, bet, netiekot tālāk, lai saprastu, ka jāpievēršas mākslai vai ķirurģijai.

Puisis pats vēl neraksta dziesmas, bet grib sākt to darīt. Viņš saprot, kā melodijas saiet kopā ar vārdiem, nu atliek rakstīto dzeju pārvērst dziesmās.

Klāvs parasti dzied, ejot uz veikalu, jo galvā ir ”iesprūdusi” dziesma, kuru jādabū ārā.

Pēc skolnieka uzstāšanās visi četri žūrijas locekļi piecēlās kājās un aplaudēja, tas ir retums!

Maratam priekšnesumā patika pilnīgi viss - balss, attieksme, tas kā Klāvs staigājis pa skatuvi. Eksperts puiša priekšnesumu sauc par labāko visā vakarā!

Reinis neslēpj, ka tieši šādi brīži ir tie, kāpēc ir vērts būt šovā, kāpēc ”X Faktoram” ir jābūt. Žūrijas loceklis priecājas, ka viņu acu priekšā iemirdzas zelta tīrradnis un nav jārunā par detaļām.

Klāva uzstāšanās saņēma četrus - JĀ.

Šobrīd Latvijā noris populārais šovs "X-faktors". Labākos no labākajiem dziedātājiem centīsies izraudzīties četri žūrijas locekļi - Aija Aukškāpa, Reinis Sējāns, Intars Busulis un Marats Ogļezņevs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas