VIDEO: Neticami! BMW markas auto Rīgas centrā apsēdušas bites

tautaruna.lv 2.septembris 2019, 14:22
 
Ekrānšāviņš no video
Sociālajos tīklos publicēts kāds amizants video. Tā redzams, kā bites vārda tiešākajā nozīmē ir apsēdušas BMW markas auto.
Neparastie kadri iemūžināti pašā Rīgas centrā, uz Ģertūdes ielas.

Kāpēc bites ir apsēdušas mašīnu, nav zināms, taču interneta komentētājiem ir dažādi viedokļi. Kā ironizē, ka bites ir "apdullinātas". Vēl kāds raksta, ka pie vainas ir blakus novietotais velosipēds.

"Nebiju gaidījis redzēt ko tādu arī pie mums. Ka tik šīs bites nav no viesnīcas Latvija ;) nu nav viņiem tur vietas," teikts vēl kādā komentārā.

Jāatgādina, ka vairākās vietās Rīgā ir izvietotas bišu saimes. Tā, piemēram, šī gada jūnija beigās "Stockmann'' jumta tika izvietotas septiņas bišu saimes.

Biškopjiem Šnikvaldam un Arturam Balandiņam piederošie bišu stropi izvietoti uz ēkas jumta, iepretim ''Stockmann'' piektā stāva darbinieku birojam.

Līdz šim biškopībā nav novērtēts pilsētas potenciāls kaut zināms, ka pilsētvide ir brīva no intensīvajā lauksaimniecībā izmantoto pesticīdu atliekvielām. Pilsētā ir arī mazākas temperatūras svārstības, kas tīk bitēm. Turklāt Rīga ir izteikti zaļa pilsēta ar ziedošiem kokiem parkos un krāšņām puķu dobēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas