Rīgā atklāj istabu, kur par naudu var dauzīt dažādus priekšmetus

tautaruna.lv 2.septembris 2019, 20:15
 
Publicitātes foto
Šonedēļ oficiāli atklāta Latvijā pirmā kontrolētas sadzīves priekšmetu dauzīšanas telpa “Smash Room Riga” – vieta, kur ikviens interesents var dažādos veidos iznīcināt sadzīves priekšmetus.
Šāda izklaide jau ir pazīstama ārvalstīs, jo īpaši Japānā, kur ar tamlīdzīgām atrakcijām lielākoties aizraujas biroju darbinieki un vecpuišu ballīšu dalībnieki, taču piedalīties var ikviens, kurš sasniedzis pilngadību.

“Smash Room Riga” telpās sadauzīšanai pieejami dažādi trauki - šķīvji, pudeles, vāzītes u. tml., bet var iznīcināt arī elektroniskas ierīces (telefonus, datorus, televizorus), kā arī dažādus mūzikas instrumentus. Dauzāmo priekšmetu klāsts nemitīgi papildinās atkarībā no klientu vēlmēm.

Pats “Smash Room Riga” apmeklējums ir bez maksas - jāmaksā vienīgi būs par izpostītajiem priekšmetiem, līdz ar to viss atkarīgs no enerģijas. Katra priekšmeta cena būs norādīta, taču cenas var mainīties atkarībā no tā, vai konkrētais priekšmets ir viegli pieejams, vai tas ir labi pieprasīts u. tml. Šobrīd, piemēram, pusdienu šķīvja iznīcināšana jums izmaksās divus eiro, savukārt televizors - 30 eiro.

Dauzīšanas istabu entuziasti šo procesu parasti raksturo kā “atriebību savam datoram” vai “dusmu izlādi pozitīvā veidā”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas