VIDEO: Aculieciniece parāda, kas noticis "Maxima" veikalā

tautaruna.lv 25.maijs 2019, 9:03
 
Ekrānšāviņš no video
Šīs nedēļas sākumā kāda aculieciniece no Jēkabpils publicējusi satraucošu video no lielveikala "Maxima" Jēkabpilī.
Aculieciniece Aleksandra informē, ka pirmdien ap pusdienlaiku veikalā "Maksima" Jēkabpilī, Rīgas ielā atskanējusi trauksmes sirēna un visi pircēji evakuēti, raksta portāls "radio1.lv".

Lielveikalu ķēdes “Maxima” komunikāciju vadītāja Liene Dupate-Ugule sacīja, ka trauksmes sirēnas atskanēšanai bijis tehnisks iemesls, reāla apdraudējuma veikala apmeklētājiem un darbiniekiem nav bijis.

Viņa sacīja, ka veikalos "Maxima" noteikta jauna kārtība drošībai. Gadījumos, kad atskan trauksmes sirēna visi cilvēki nekavējoties tiek evakuēti un pēc tam skaidrots iemesls, kāpēc ieslēgusies trauksmes sirēna. Arī šoreiz, pēc trauksmes sirēnas atskanēšanas, veikala vadītāja ar apsargu pārbaudījusi situāciju. Šajā gadījumā sirēna skanējusi piegādes zonā un, iespējams, ka laikā kamēr preces tiek ievestas veikalā, to ilgstošāk apspīdējis kāds saules stars, sirēna uzsilusi un ieslēgusies.

Esot bijuši arī citi gadījumi, kad trauksmes sirēnas nostrādā nebūtisku iemeslu dēļ, piemēram, ja virtuvē piedeg kotlete un rodas sadūmojums. Tāpat kā visos gadījumos, arī šajā, uz veikalu dosies atbildīgie cilvēki par trauksmes sirēnu darbību un papildus pārbaudīs, kāpēc tā ieslēdzās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas