"Ķīniešu vajadzības svarīgākas par savu tautiešu likstām!" Gobzems vēršas pret Kariņu

tautaruna.lv 11.aprīlis 2019, 14:55
 
F64 Photo Agency
Politiķis Aldis Gobzems sociālajā vietnē Facebook atklājis, ka šodien pulksten 15 tiks lemts par opozīcijas pieprasīto Krišjāņa Kariņa demisiju. Viņaprāt, premjers, baidoties par sēdes iznākumu, atcēlis došanos ekskursijā uz līderu samitu.
"Bailēs no demisijas pieprasījuma sēdes, premjers Kariņš izplatījis paziņojumu, ka demisijas pieprasījuma dēļ netiek ekskursijā uz līderu samitu par Ķīnas jautājumiem. Acīmredzot, ķīniešu vajadzības svarīgākas par savu tautiešu likstām. Nu, jā, kas ir 1,7 miljoni Latvijas cilvēku likteņi ekskursanta Kariņa izpratnē," spriež Gobzems.

Kā ziņots, Kariņa demisijas ierosinājumu parakstīja no "KPV LV" izslēgtais Gobzems, "KPV LV" "iekšējie opozicionāri" Karina Sprūde un Linda Liepiņa, kā arī Uldis Augulis (ZZS), Jūlija Stepaņenko un vairāki "Saskaņas" deputāti.

Gobzems šos dokumentus ievietojis arī sociālajos tīklos, un kopumā šo ierosinājumu parakstījuši 11 deputāti. No Gobzema ieraksta sociālajos tīklos izriet, ka pieprasījums saistīts ar Saeimas aicinājumu atcelt obligātā iepirkuma komponenti (OIK). "Saeimas dotie uzdevumi ir jāpilda. Un laicīgi, nevis kaut kad tad, kad ienāks prātā," pauž Gobzems.

"KPV LV" iekšējo opozicionāru, frakcijas deputātu Sprūdes un Liepiņas, parakstīšanās par Kariņa demisiju vērtējama kā pliķis sejā partijas pārējiem deputātiem un deleģētajiem ministriem, aģentūrai LETA pauda "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš. Deputāts norādīja, ka pirms šis jautājums nav apspriests frakcijā, viņš nevēlas modelēt situāciju, kāda varētu būt politiskā spēka rīcība šajā situācijā.

Reizē politiķis pauda neizpratni, kāpēc deputātes "nāk uz frakciju", ja paraksta šāda veida dokumentu. Kaimiņš to vērtē kā provokatīvu rīcību un mēģinājumu eskalēt situāciju.

Jāatgādina, ka arī iepriekš Gobzems izteicis pārmetumus Kariņam, pat jautājot, ar ko vispār nodarbojas premjers un valdība. Viņš arī izteicies, ka Kariņam nav vajadzīga tautas uzticība, lai vadītu valsti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas