Populāra latviešu modele atklāti stāsta par saslimšanu ar bulīmiju

tautaruna.lv 11.aprīlis 2019, 17:15
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Viena no populārākajām Latvijas modelēm pasaulē Luīze Salmgrieze-Kampio sociālajos tīklos dalījusies ar atklāsmi - viņa slimojusi ar bulīmiju, raksta "skaties.lv".

Modele raksta, ka četrus gadus taisījusies runāt par šo tēmu, bet viņai nav pieticis drosmes, beidzot viņa saņēmusies, cerot, ka viņas pēdās ies arī citi modeļi un izbeigs klusēšanu!

Skaistule atklāj, ka jau četrpadsmit gadu vecumā sākusi strādāt modes biznesā un Latvijā esošā “mātes” modeļu aģentūra, teikusi, ka jāzaudē svars, lai viņa varētu piedalīties ārzemju aģentūru atlasēs.

Tā arī sākušies modeles ēšanas traucējumi, jo viņa nav zinājusi citu veidu, kā notievēt un badojusies.

Drīz vien tika saņemts piedāvājums darboties modes industrijā Japānā, bet bija vēl papildus jānotievē. Darba līgumā bija punkts, ja daiļavas parametri palielināsies kaut par puscentimetru, tad viņa nesaņems samaksu.

Tas motivēja Luīzi pēc ēdienreizēm izsaukt sev vemšanu, kas ātri vien kļuva par ieradumu. Tā citu acīs viņa ēda, bet patiesība bija citādāka. Skaistule neslēpj, ka ar vairākiem pārtraukumiem ar bulīmiju cīnās jau astoņus gadus.

Līdz meitas piedzimšanai viņas dzīve bija nemitīga mērīšanās, svēršanās, kaloriju skaitīšana un vemšana.

Luīze paziņo, ka vairums modeles, kuras veiksmīgi darbojas modes industrijā, slaidumu iegūst neveselīgā veidā un slimo ar anoreksiju vai bulīmiju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas