Pārkāpējs sajūsmā par Latvijas ceļu policista rīcību

tautaruna.lv 9.marts 2019, 16:30
 
Aivars Ķesteris/F64 Photo Agency
Kāds vīrietis, kurš atzinis, ka pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus, patīkami pārsteigusi kāda ceļu policista rīcība.
"Gribēju padalīties ar savu pieredzi par saskarsmi ar Valsts policiju.Tiku apturēts uz ceļa par pārkāpumu.Protams, vainīgs! Par ko, sīkāk neminēšu.Pie manis pienāca policists un informēja mani par manu pārkāpumu, ko atzinu un nenoliedzu.Viņš nocitēja man to, kāds man pienākās naudas sods un vēl soda punkts. Aizdevās uz savu dienesta auto, lai sastādītu protokolu.Gaidīju viņu minūtes piecas. Kungs atnāca atpakaļ ar papīru un uzrunāja mani ar tekstu - vai tev ir sieva? Atbildēju viņam, ka jā! Viņš - nopērc viņai par naudas soda summu šodien ziedus, jo viņš man gala beigās bija izrakstījis rakstisku brīdinājumu," situāciju sociālajā tīklā facebook izklāsta pats vaininieks.

"Kopš šīs valsts policijas darbinieka nenoliedzami foršās rīcības, manās acīs šīs amatpersonas ir iemantojušas patiesu un cilvēcīgu cieņu.Neminēšu kungu vārdā, bet super, Tu esi cilvēks, nevis valsts kases naudas pelnāmā mašīna.Veiksmi Tev Tavā nebūt ne vieglajā darbā. Braucam prātīgi un cienam viens otru!" nobeidz vīrietis.

Šī gan nav pirmā reize, kad līdzcilvēki nav kautrējušies veltīt labus vārdus policistiem, kuri spējuši palīdzēt arī grūtā brīdī. Piemēram, pirms kāda laika vēstījām par likumsargiem, kuri Rīgā palīdzējuši šoferim, kuru pēkšņi piemeklējušas likstas ar auto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas