LŪDZ palīdzēt: Nepieciešams atbalsts avārijā mirušā basketbolista ģimenei

tautaruna.lv 9.marts 2019, 11:47
 
facebook.com
Svētdien traģiskā ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja Latvijas Basketbola līgas (LBL) trešās divīzijas komandas "Krāslava" basketbolisti Edgars Gribs un Leonīds Terentjevs. Informācija sociālajā tīklā facebook liecina, ka Edgara ģimenei nepieciešams līdzcilvēku atbalsts.
"Dārgie draugi un paziņas! Svētdienas vakarā pēkšņi aprāvās mums tik ļoti tuvu un mīļu cilvēku dzīvības- mēs esam zaudējuši sirsnīgus, atsaucīgus un uzticamus draugus- Edgaru un Leonīdu. Lai gan mums visiem šis ir ārkārtīgi smags pārdzīvojums, Edgara ģimenei šis ir visgrūtākais dzīves mirklis, tāpēc draugi lūdz atsaukties ikvienu, kurš tik traģiskā brīdī nespēj palikt vienaldzīgs, atbalstīt Edgara ģimeni. Edgars mīlēja dzīvi, vienmēr smaidīgs, nesavtīgs un rāms devās uz treniņiem pie saviem mazajiem lolojumiem, lai dalītos ar to, kas sirdij vistuvāk- basketbolu. Edgars draugu sirdīs un atmiņās paliks mūžīgi. Palīdzēsim Edgara ģimenei pavadīt dēlu, draugu, paziņu mūžībā," teikts publicētajā informācijā.

Rekvizīti:LV61UNLA0091021387150 Viktorija Griba

Jau vēstīts, ka likumsargu pārstāve Ksenija Belova skaidroja, ka traģiskais negadījums noticis svētdien ap plkst.21.20 Ilūkstes novada Šederes pagastā, kad vieglās automašīnas "Audi" vadītājs, braucot no Ilūkstes puses, nav ticis galā ar sava transportlīdzekļa vadību, automašīna iebraukusi pretējā braukšanas joslā un tai sānā ietriekusies smagā mašīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas