Neticami! Šodien būs reta un unikāla dabas parādība

tautaruna.lv 22.decembris 2018, 10:12
 
F64
22. decembra pilnmēness ir vienā dienā ar ziemas saulgriežiem. Kopš 1793. gada Ziemeļu puslodē tas noticis tikai desmit reizes, raksta portāls "skaties.lv".
Uzņēmēja, veselīga dzīvesveida speciāliste un ezoteriķe Elitai Drākei atklāj savu redzējumu par gaidāmo parādību: "Izskatās, ka viss būs labi,” tos, kuros vārds ”pilnmēness” rada vieglu satraukumu," nomierina Elita.

Šis laiks ir piemērots prognozēm un plānošanai. ”Dzīves plānošanai, gada plānošanai, emociju sakārtošanai. Viens veids varētu būt visu pierakstīt: uz viena papīra rakstām sapņus, vēlmes, uz otra - visu, kas mums dzīvē traucē, - nogurums, apātija, liekais svars, neapmierinātība vai cilvēki, no kuriem gribas tikt vaļā - jāuzskata viss sliktais, kas traucē kļūt laimīgam. Un mīnusu lapu pēc tam jāsadedzina,” iesaka Drāke.

Pilnmēness un saulgrieži saistāmi ar uguni, tādēļ ezoterikas speciāliste aicina izmantot iespēju baudīt uguns klātbūtni - pasēdēt pie kamīna vai vislabāk - pie ugunskura: ”Saulgriežos ģimenei ļoti labi pasēdēt ārā pie ugunskura - tāpat kā Jāņos. Pabūt ārā svaigā gaisā, ar zāļu tējām vai ar karstvīnu ar krustnagliņām. Tad būs vieglāki arī paši Ziemassvētki.”

”Saulgriežos un pilnmēnesī mēs jūtamies tik labi, cik paši labi esam. Ja veļu laikā un visā šajā drūmajā un rudenīgajā ziemā ir darīti labi darbi, mēs arī jutīsimies labi. Ja esam noslinkojuši, kaut ko esam darījuši nepareizi, sirdsapziņa nav tīra vai nav veikti labi darbi, kā mēs tagad redzam, kas notiek valstī, Rīgas Domē, tas lieliski atspoguļo, kā cilvēki dzīvojuši šo gadu. Nevienam nav jābūt gaišreģim, lai to paredzētu, uz saulgriežu lūzumu viss notiek.

Bet katram jāskatās uz sevi, nevis ko dara citi. Noteikti neiesaku kādu vainot, kādam pārmest. Ja mums sarakstā ir par maz labu lietu, es esmu pilnīgi pārliecināta, ka mēs paši esam pie tā vainīgi.

Man dzīve ir pierādījusi - tas, kas man nepatīk, ir manis pašas vaina. Kaut kas ir ne tā padomāts, ne tā izdarīts, varbūt izdarīts par daudz. Daba ir daudz gudrāka nekā mēs domājam,” tā Drāke.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:14

Jaunākās diskusijas