Iedzīvotājs pats savām acīm noskatās, kā tiek apkrāpts kinoteātrī Rīgā

tautaruna.lv 22.decembris 2018, 14:11
 
RIA Novosti/Scanpix
Kāds iedzīvotājs uzskata, ka kinoteātrī "Forum Cinemas", pārtikas nodaļā, ticis pamatīgi apkrāpts.
Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka viss sākās tad, kad viņš vēlējies sev un bērniem nopirkt dzērienus.

"Paņēmām papīra glāzītes un sākām uzpildīt. Pamanīju, ka līdz ar kolu glāzē pildās ūdens... Tieši tas pats notika ar sprite un fanta dzērieniem. Cena par 0.7 ir 3 eiro, bet 0.5 gandrīz 2 eiro. Tātad padzēriens ir tikai 50%. Reāli tas zaudējis savu īsto garšu un būtību un pāris minūšu laikā kļuvis nebaudāms. Tad jau varu izskalot kolas pudeli ar ūdeni un arī pārdot to kā cocacolu par pilnu cenu. Uzskatu, ka tā ir klientu maldināšana un apkrāpšana. Rakstīšu arī vestuli PTAC. Cik tādi cilvēki dienā šādi tiek apkrāpti? Ja kādam tas liekas smieklīgi, tad tas tā nav... Jūs esat redzējuši tos pūļus ar bērniem?" raksta kino apmeklētājs.

Tikmēr komentāros vīrietim nācās saskarties ar kritiku. Tiek vērsta uzmanība, ka tā ir ierasta prakse un tas nenotiek tikai konkrētajā kinoteātrī.

"Vispār tur tek pēc Colas standartiem viss. Tur tek tieši tas pats, kas pudelē, colas sīrups+gāzēts ūdens, tieši proporcijās kā pudelē! Pudelē arī nav pliks colas sīrups, bet arī ūdens ir sastāvā! Palasi taču! Ej uz PTAC, bet tur ir viss kārtībā!" teikts kādā komentārā.

Tikmēr vēl kāds komentētājs norāda, ka uz kino jāiet skatīties filma, nevis ēst un dzert.

"Varētu domāt, ka Jums kāds lika maksāt par, to kolu!?
Vispār apbrīnas vērti ir tie cilvēki, kas velkas uz kino, lai paēstu vai padzertu .. Nerēķinoties ar to, ka kāds varbūt vēlās paskatīties filmu nevis klausīties, kā kāds burbuļo/čāpstina/strebj...Tam taču ir domātas citas vietas !?" teikts vēl vienā komentārā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas