Traģiska avārija Igaunijā: trīsgadīgs bērns zaudējis tēvu

Portāls nra.lv, Viktorija Gabrjuna 28.jūnijs 2018, 12:40
 
Ekrānšāviņš/postimees.ee
Trešdien Igaunijā, Tartu apkaimē, notikusi traģiska avārija. Saduroties divām mašīnām, gājis bojā vīrietis, bet četri cilvēki avārijā ievainoti.
Noskaidrojās, ka "Citroen" vadītājs guva tik smagas traumas, ka nomira notikuma vietā. Viņa mašīnā atradās trīsgadīgs bērns, kas tika nogādāts slimnīcā.

Uz ceļa sadūrās "Mercedes" un "Citroen" markas vieglās automašīnas.

Pašreizējā informācija liecina, ka "Mercedes" brauca virzienā no Tartu, nezināma iemesla dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo "Citroen".

Sadursme bija tik smaga, ka "Citroen" apgriezās uz jumta.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās glābēji, kas palīdzēja cietušajiem izkļūt no mašīnām. Noskaidrojās, ka "Citroen" vadītājs guva tik smagas traumas, ka nomira notikuma vietā. Viņa mašīnā atradās trīsgadīgs bērns, kas tika nogādāts slimnīcā. Tāpat uz slimnīcu tika aizvesti trīs cilvēki, kas atradās "Mercedes" mašīnā.

Izmeklēšanā arī noskaidrots, ka "Mercedes" vadītājs bijis skaidrā. Pagaidām policijā izskan versija, ka vīrietis, iebraucot pretējā braukšanas joslā, nepaspēja noreaģēt uz to, ka atrodas bīstamā situācijā un tāpēc notika sadursme.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas