Rižais no ''Ivanuški International'' vaino sevi grupas dalībnieku nāvē

tautaruna.lv 28.jūnijs 2018, 17:49
 
RIA Novosti / Scanpix
Krievijas grupas ''Ivanuški International'' solists Andrejs Grigorjevs-Apolonovs paziņojis, ka jūtas daļēji vainīgs divu grupas dalībnieku nāvē, ziņo televīzijas kanāls ''Mir''.
''Es pusgadu dzerstījos. Man tas bija milzīgs trieciens - visgrūtākais gads manā mūžā, kuru es pats knapi izdzīvoju...''

''Viņi vispirms pameta grupu, bet tad gāja bojā. Igors nomira pēc gada, bet Oļegs - pēc četriem. Viņš gandrīz paspēja ierakstīt mūzikas albumu,'' stāsta mūziķis, ar pseidonīmu Rižais.

''Viņam jau bija pašam sava cita dzīve, un es nevarēju izsekot un pateikt: ''Ko tu dari? Kāpēc tu bojā savu veselību?'' Mēs visi esam daļēji atbildīgi par notikušom, jo es Igoru atvedu uz grupu, mēs izvēlējāmies Oļegu. Es par to visu jūtu sava veida atbildību,'' atklāj Grigorjevs-Apolonovs.

Lai ar to visu nebūtu gana, pēc pusgada nomira arī Rižā māsa, kura grupā atbildēja par skatuves tērpiem.

''Es pusgadu dzerstījos. Man tas bija milzīgs trieciens - visgrūtākais gads manā mūžā, kuru es pats knapi izdzīvoju,'' atceras mūziķis. ''Es negaidīju, ka tā pārdzīvošu. Domāju, ka man ir bieza āda...''

Atgādināsim, ka Igors Sorins gāja bojā 1998.gadā, kad nokrita lejā no sestā stāva. Viņš tobrīd bija 28 gadus vecs.

Bet Oļegs Jakovļevs nomira 2017.gada 29.jūnijā, kad tika nogādāts slimnīcā ar divpusējo pneimoniju. Nāves brīdī Jakovļevs, kurš ''Ivanuški'' darbojās no 1998. līdz 2013.gadam, bija 48 gadus vecs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:18

Jaunākās diskusijas