"Nemākulīgie "uzlabojumi" satracinājuši pasažierus,"; cilvēki kritizē RS jauninājumu

tautaruna.lv 19.februāris, 12:45
 
Ģirts Ozoliņš/MN
"Rīgas satiksmes" mājās lapā kādu laiku kustību saraksti ieguvuši "jaunus vaibstus". Daļa pasažieru gan "vārās" dusmās, jo tagad esot grūtāk šos sarakstus saprast.

"Lūdzu atjaunojiet iepriekšējo lapas jauko interfeisu ar reisu grafikiem. Jūsu, diemžēl nemākulīgie "uzlabojumi", satracinājuši pasažierus. NEKAS nav saprotams! Pagājušais gadsimts! Lūdzu, lūdzu!" aicina Kaspars.

Inese: Bija normāli saraksti. Kas šitas par sviestu?! Idejas autoram - kompotu somā!

Think: Priekš kam jāmaina kaut ko kas strādā??

Ingmārs: Piekrītu, ka vecais bij daudz labāks. Vakar ātri vajadzēja apskatīt cikos ir transports, bet nepaspēju un transports jau bij aizbraucis. Arī pieturvietu saraksts ir kļuvis sarežğītāks.

Fanija: Kāpēc viņi vienmēr visu sabojā? Sarakstus, mistisko iekāpšanu/izkāpšanu pa noteiktām durvīm utt. Un vispār - kur palika ekrāni no pieturām? Kāds mājās aiznesa?

Ēriks: Kad vadība dizainerim saka: “Klau, izdari tā, lai izskatās, ka dienā ir milzumdaudz reisu un lai nevar uzreiz saprast, ka intervāli varēja būt mazāki.”

Leonards: Diemžēl mūsdienās novēroju, ka tad, kad kāda kompānija cenšas "modernizēt" mājaslapu, tiek modernizēts tā, ka nemodernā versija liekas vizuāli labāka un saprotamāka.

Annija: Es pirms mirkļa skatījos, neko nesapratu un aizveru, šķita, ka kaut kāda kļūda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas