Dievturu pretenzijas liek izņemt no aprites Tele2 "Zelta zivtiņas" reklāmu

tautaruna.lv 22.novembris 2023, 15:15
 
MN
Dievturu sadraudze vērsusies pret Tele2, pieprasot izņemt no apraides un Tele2 mājas lapas reklāmu, kurā redzams, ka putns "apķēza" latviešu nacionālo kanonu - Dainu skapi.

Par reklāmu Dievturu sadraudzes pretenzijām un to pamatojumu tiek vēstīts mikroblogošanas vietnē "X": "Feisbukā vakar apmaksāta "Zelta zivtiņa" (lapai ir 18K patīk un 19K sekotāji) publikācija, kurā apgānīts dievturu svētums, Latvijas Kultūras kanona nacionālais dārgums un UNESCO Pasaules kultūras mantojums. Esam informējuši Tele2 Sabiedrisko attiecību vadītāju par to, ka publikācija ir nepieņemama un aizskaroša un pieprasījām tās nekavējošu dzēšanu. Fīrmaņa kungs apliecināja, ka darīšot par to zināmu kolēģiem. Rūpīgi sekosim, kā notikumi attīstīsies tālāk."

Reklāma no mājas lapas un apraides tika izņemta 4 stundu laikā.

Komentētāji par iepriekšminēto reklāmu, kas vēsta: "Putna pļekas ieguldījums Latvijas kultūras mantojuma saglabāšanā", raksta: "Ak, dies, cik zems līmenis. Tele2 galīgi degradējušies. Īpaši patriotu nedēļā. Boikots Tele2. Tik sulbs tomēr nedrīkst būt neviens uzņēmējs, kas atbalstītu šādu pseidoreklāmu publicēšanu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas