"Ķīpsalā top balerīnu ietve"; rīdzinieki nepamierināti par jauno infrastruktūru

tautaruna.lv 12.oktobris 2023, 15:15
 
Dmitrijs Suļžics/f64
NO vienas puses viss ir skaidrs: ja tiek būvēta jauna infrastrukt;ura, tad tai ir jābūt mūsdienu prasībām atbilstošai. No otras puses, ja vietas ir maz, tad kā labāk darīt - nebūvēt vispār vai tomēr izdarīt tā, lai būtu vismaz kaut kas nekā nekas.

Par šo tēmu plaša diskusija izvērsusies mikroblogošanas vietnē "X". Vieni saka, ka labāk šaura ietve nekā nekāda, citi uzstāj, ka vajag veidot mūsdienīgu infrastruktūru, kuru var pilnvērtīgi izmantot.

Ieraksts un foto "X": "Ķīpsalā top balerīnu ietve. Te pat 2 cilvēki nevar iet blakus viens otram. Kā kaut kas šāds ir pieļaujams 2023. gadā?"

Komentētāji bilst: "Daudzās valstīs ir ļoti šauras ietves."

Ieraksta autore: "Daudzās valstīs ietvju vispār nav. Mums jāpielāgojas kaut kādam sliktākajam standartam?"

Komentētājs: "Tā ir vēsturiskā bruģa ieliņa gar Daugavu..bet tas, ka varētu tos krūmus apšņikāt un tad tā būs ērtāk lietojama"

"Kādēl tur vispār vajadzīga ietve, tur būtu jābūt zīmei ''dzīvojamā zona'' un visi laimīgi un naudas mazāk jātērē!"

Autore: "Var arī tā, bet būtu jābūt ietves vai ielas segumam, kurš ir lietojams visiem. Šobrīd pa to bruģi ar ratiem vai velo tizla braukšana."

"Ietves platums būtu viena problēma. Otrā ir tie krūmi par tiem vienmēr aizmirst. Šo foto fiksāciju var atkārtot pēc diviem gadiem. Redzēsiet, cik labi aug"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas