Māte šokā par Rēzeknes tehnikuma dienesta viesnīcu

tautaruna.lv 12.oktobris 2023, 2:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Rēzeknes pusē dzīvojoša māmiņas dēls mācās Rēzeknes tehnikumā. Ja pirmais mācību gads aizrit bez nopietnām problēmām un jautājumiem, tad nākamā mācību gada sākums rada pamatīgu vilšanos, vēsta "Bez Tabu".
"Rēzeknes tehnikumam ir skaistas, jaunas, izremontētas “kojas”. Pēc pirmā kursa mums pateica, ka jaunajās kopmītnēs nav vietu, un viņu pārcēla uz vecajām. Ne mājaslapā, ne iestāšanās brīdī par tām ne vārda. Viss jau būtu labi, bet, kad atbraucu, biju šokā. Vai vispār tur var dzīvot? Kā tur var dzīvot bērni? Blakus ēkai ir vēl morgs, bērni redz, kā līķus ved," saka audzēkņa māte.

Vecās kojas izveidotas ēkā, kas savulaik kalpojusi kā pilsētas slimnīcas dzemdzību nodaļa. Komendante ar kolēģi atklāj, ka namā pašreiz uzturas aptuveni 100 audzēkņu. Arī remonti istabiņās veikti. Vērtējot dzīves apstākļus, darbinieces norāda, ka jauniešiem viss nepieciešamais esot.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka arī renovētajā ēkā par numuriņu no audzēkņa tiek iekasēti 10 eiro. Summas identiskas - apstākļi, vairāk nekā atšķirīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas