Kāzas Liepājas pusē izvēršas īstā murgā

tautaruna.lv 28.septembris 2023, 7:00
 
Mārtiņš un Karīna no Liepājas puses kopā ir kopš skolas laikiem. Šovasar pāris nolēmis apstiprināt savas attiecības oficiāli un augustā apprecējušies. Tomēr, kā par nelaimi, izplānotās kāzas gan nebijušas tādas, kādas cerētas. Pamatīgu vilšanos sagādājis ēdinātājs, vēsta "Bez Tabu".

Mārtiņš un Karīna no Liepājas puses sociālajos tīklos atraduši reklāmu, kur ēdinātājs no Dunalkas piedāvā savus pakalpojumus kāzās, bērēs un citos saviesīgos pakalpojumos.

Pāris saticies ar ēdinātāju un vienojušies par ēdienkarti, kā arī iemaksājuši pirmo iemaksu. Viņi vēlējušies, lai ēdinātājs izraksta kvīti, taču esot aizbildinājušies, ka neesot čeku grāmatiņas, arī vēlāk tas nav ticis izdarīts. Mārtiņu un Karīnu izbrīnījusi ēdinātāju atbilde, ka vienā dienā organizēšot divas kāzas, taču pāris uzticējies.

Pāra neapmierinātība sākusies kāzu dienā - ēdinātājs ieradies daudz vēlāk nekā vienojušies. Turklāt arī pasniegtais ēdiens bijis nebaudāms!

Salāti saskābuši, gaļa, ko paši gādājuši, nav bijusi, arī par saldajiem aizmirsts. Tāpat kartupeļi bijuši ar smiltīm, kotletes, uzdurot uz dakšiņas, izjukušas. Karīna pat nespēj uzskaitīt visu, kas neapmierinājis. Mārtiņš atceras, ka nākamajā rītā ēdinātājs nav ieradies norunātajā laikā, lai visu savāktu. Kopā pāris samaksājis gandrīz 3000 eiro.

Mārtiņš un Karīna nav vienīgie, kuru kāzu dienu atceras ar rūgtuma piegaršu. Arī Lāsma ir neapmierināta ar izvēlēto ēdinātāju. Viņas kāzu dienā trūkusi mērce, arī kartupeļi bijuši ar smiltīm, salāti saskābuši un saldā nav bijis. Samaksājuši gandrīz 2000 eiro. Tāpat pietrūka ēdiena, kad uzrunāts ēdinātājs, ieteikumi, kā rīkoties, neesot bijuši.

Ēdinātāju pāsrtāve skaidro:

"Mēs nevaram no pulksten 19.00 līdz nākamās dienas 11.00 noturēt pārtiku uz galda, un ka tā nesabojāsies. Es uzreiz atteiktos no ēdiena, piemēram, kā viņi uztver, ka viss bijis sarūdzis, saskābis. Es nemaz saviem viesiem neļautu tādu ēdienu uzturā lietot, jo tas nav ēdiens, ko drīkst lietot uzturā, ja tas ir sabojājies. Bet nosvinēja, kāzas, ēda visu. Viņi paši teica, ka čekus nevajagot. Mums viss bija sarunāts, mutiski par visu vienojāmies. Naudu neatdošu, man ar viņiem ir bail komunicēt. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas