"Aizrāvu laimes bērnu līdz pilsētai"; episks gadījums Cēsu pusē

tautaruna.lv 28.septembris 2023, 5:00
 
Kaspars Krafts/f64
Svinēšana reizēm var izspēlēt dažādus jokus. Tā gadījies arī kādam motokrosa līdzjutējam - puisis tā aizsvinējies, kas no motokrosa trases mājas atrast vairs nav spējis.

Renārs Sproģis savā "Facebook" kontā publicējis piedzīvojumu, kas liek pasmaidīt: "Agrs rīts.Vedu dēlu uz skolu. Kādā no ceļa (Rāmnieku tilts - Cēsis) līkumiem stāv vīrs oranžā jakā ar horizontāli izstieptu roku. Padomāju, ka ceļa būvdarbu veicējiem luksofors noplīsis un kāds no darbiniekiem regulē satiksmi.

Pieturu auto pirms “darbinieka”. Šis pienāk pie mašīnas loga un vaicā kurā virzienā Cēsis un kas šī par vietu.
Šajā brīdī pār mani nāk apskaidrība, ka puisim mugurā nevis ceļinieku oranžā darba roba, bet tas ir vakardienas motokrosa čempja līdzjutējs tērpies KTM (vai kādā citā) treniņjakā.
Parādu virzienu un piebilstu, ka kilometri 3 vai četri salasīsies līdz Cēsīm un mēs esam kādu kilometru pirms mototrases.
Nu ko, aizrāvu laimes bērnu* līdz pilsētai. Pa ceļam līdzjutējs paguva pastāstīt par vakardienas ilgajām sporta notikuma svinībām, ka izejot no mototrases nav sapratis kur Cēsis, tādēļ brītiņu pagājis, iegājis mežā, iekurinajis ugunskuru un aizmidzis. Šorīt cēlies, mēģinājis rekonstruēt vakardienas notikumus un gājis virzienā kur varētu būt Cēsis.
Te stāsta laimīgās beigas.
*Manuprāt cilvēkam pamatīgi paveicies, ka dzestrajā naktī nav nosalis, tādēļ laimes bērns."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas