"Stikla kalns pārtapis par notecējušo putekļu kalnu," ļaudis šūmējas, ka LNB fasādes tīrīšanai nav naudas

tautaruna.lv 23.septembris 2023, 15:00
 
Gints Ivuškāns/F64
Lielu viedokļu vētru sabiedrībā raisījusi ziņa, ka, neskatoties uz faktu, ka Gaismas pils fasāde uzkrājusi pamatīgu netīrības slāni, nav naudas tās mazgāšanai, turklāt principā vairs nekad to nav plānots darīt.

"Gaismas pils fasāde ir mazgāta tikai vienu reizi, 2016.gadā, un tas izmaksāja 117 000 eiro. LNB uzsver, ka tas noticis pēc mediju spiediena, jo patiesībā fasādes mazgāšana neesot bijusi vajadzīga. Ir pagājuši 7 gadi kopš pēdējās mazgāšanas, un LNB apsaimniekotāji lēmuši, ka turpmāk nemazgāšot bibliotēkas ēkas ārieni," vietnē "X" raksta tās lietotājs.

Artūrs: Tas viss sīkumi, ieteiktu pat nesākt rēķināt, cik maksās Rail baltica uzturēšana, pat vēl pirms ekspluatācijas uzsākšanas

Daiga: Tam mēslam vēl Demakovas brilles vajag uzlikt. Lai neaizmirstam, kam jāpateicas par šo sūdu čupu zelta vērtē.

Ug: Stikla kalns pārtapis par notecējušo putekļu kalnu.

Justīne: Tā iet, ka ceļ pilis, nevis funkcionālu bibliotēku.

Nature: Kā tas nākas, ka skolām, iecirkņiem un citām iestādēm ir jāmaksā soda naudas, bet valsts “Gaismas pils” ir ar netīrumiem un vienaldzību apmīta un paliek bez sekām?

Gints: Tā slīpne ir vienkārši pretīgi netīra. Kā veca padomju rūpnīca!

Jau ziņots, ka Nacionālās bibliotēkas ēkas jeb Gaismas pils fasāde uzkrājusi pamatīgu netīrības slāni, un to izteikti var redzēt pat no tālienes, taču ne vien nav līdzekļu mazgāšanai, bet nolemts šādu pilna cikla mazgāšanu no jumta kores līdz pamatiem neveikt vairs vispār, - vēsta raidījums “360TV ZIŅneši”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:25

Jaunākās diskusijas