"Skaudrs stāsts!"; sveču darbnīcā izlej tūkstošiem sveču, bet tās pēkšņi atsakās pirkt

tautaruna.lv 23.septembris 2023, 9:50
 
Ekrānuzņēmums/ Facebook
"Dzīve tomēr ir svītraina kā zebra. Entuziasma pilni dalījāmies, kā gatavojam visu laiku lielāko pasūtījumu - 6500 sveces, bet šorīt saņemam atteikumu šim pasūtījumam, jo uzņēmumam mainījies koncepts Ziemassvētku dāvanām," iesāk "Facebook" lapa "Grupu māja neatkarīgai dzīvei".
Varbūt par daudz lepojāmies ar mūsu darbu vai vienkārši melnā svītra. Sveču darbnīcā darbi nevedas, visi samulsuši skatāmies uz 2500 jau gatavajām svecēm un kaut arī ar prātu saprotam, ka gan jau pārdosim, gan jau kādam citam uzņēmumam vai cilvēkiem vajadzēs sveces, tomēr sajūta nav laba un esam bēdīgi. Nevienam no mums neceļas rokas gatavot sveces,
savā stāstā dalās organizācijā, kurā darbojas cilvēki ar smagiem attīstības traucējumiem.
Cilvēki ir ielikuši savu artavu:
Jebkurā gadījumā mums ir pieejamas 2500 nelielā izmēra sveces visās varavīksnes krāsās - cenu kategorijā 2.00 eur (bez PVN). Formas - lodes, cilindri un konusi.
Kampaņu “Miljons sveču grupu mājai” var atbalstīt gan iegādājoties sveces, gan ziedojot. Ja vēlaties sveces pasūtīt, lūdzu rakstiet FB inbox vai uz e-pastu inga.skestere@lkndz.lv . Visa peļņa no sveču pārdošanas tiek novirzīta Grupu mājas izveidei jauniem cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem!
Mēs būsim no sirds pateicīgi arī par katru ziedojumu lielā mērķa piepildījumam!
Konts ziedojumiem ar pārskaitījumu:
“Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi” Biedrība,
Reģ nr. 40008150439,
Konts: LV36HABA0551043713971

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:59

Jaunākās diskusijas