"Priecājos, ka mums ugunsdzēsēju depo ir 5 min attālumā no mājas"; kā ir dzīvot blakus "midzenim"

tautaruna.lv 23.septembris 2023, 18:00
 
pixabay.com
Saka, ka kaimiņus un radus neizvēlas. Neapskaužama dzīve ir tiem, kuriem kaimiņos dzīvo cilvēki, kam nerūp ne paša drošība un komforts un vēl mazāk viņi domā par kaimiņu labsajūtu.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Un atkal tas viens kaimiņš (pareizāk komūna) dara ciemā, ko grib un neviens neko nevar padarīt! “Kurinam māju ar miskasti, plastmasu un citiem sūdiem, jo mums auksti!” Un poh..un “iepūtiet”! Visa apkārtne smird tā, ka nevar iziet pagalmā. Šī nav pirmā reize.Vides SOS ziņot - bezjēga"

Autore papildina teikto: "Tur ugunsgrēki ir regulāri. Es tikai priecājos, ka mums ugunsdzēsēju depo ir 5 min attālumā no mājas."

Komentāros cilvēkiem līdžiga pieredze: "To dara arī kaimiņš tepat aiz loga Purvciemā. Noķert neiespējami. Sūdzēsies, ka nupat nosmirdēja pēc dedzinātas plastmasas?"

"Mums katram ir tas viens kaimiņš (man - kaimiņiene)! Negrib maksāt par atkritumu izvešanu laikam."

Komentētāji iesaka: "Mācāmies rakstīt vēstules uz valsts institūcijām - Vides aizsardzību, policiju un vietējo municipalitāti :) Un jā, aizņems laiku, ir jāseko un jāsalasa pierādījumus. Mums par citu jautājumu ar kaimiņu arī problēmas bija, jā aizņēma kādus 6-9 mēnešus processam. Viss izdevās."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas