"Vairāki klasesbiedri atdeva visu naudu"; kā čigānietes nohipnotizē garāmgājējus

tautaruna.lv 18.septembris 2023, 15:15
 
pixabay.com
Ir dzirdēti daudzi stāsti par čigānietēm, kuras gluži vai nohipnotizē cilvēkus, lai viņi brīvprātīgi atdotu visu naudu un dātglietas.

Mikroblogošanas vietnē "X" tiek uzdots jautājums: "Varbūt tikai baumas, bet cilveki runā, ka esot čigānietes, kuras burtiski nohipnotizē tevi un tu atdod viņai visas vērtslietas un naudu. Vismaz agrāk tas bijis izplatīts. Vai kāds ir ar to saskāries?"

Komentētāji dalās ar savi pieredzi, kas apstiprina - čigānietes tiešām spēj nohipnotizēt!

"Diemžēl jā. Pat esmu bijis blakus un pārsteigumā skatījies, kā tiek atdota nauda. Tas notika vēl deviņdesmitajos. Atgājām pāris soļus, es neizturēju un dusmās grābu čigānieti pie rokas. Tomēr atdeva visu, bet no apkārtējiem pat bija tādi, kas šo gribēja aizstāvēt."

"Bija darīšana Viłńā, klases ekskursijas laikā, kāda 5. klase. Vairāki klasesbiedri atdeva visu naudu. Tur bija vesels tabors. Labi psihologi, redz, uz kuru var iedarboties. Tagad gan šie man netuvojās."

"Nav baumas. Man vienu radinieku līdzīgā veidā aptīrīja. Pārdeva pilnīgi nederīgas lupatas. Vēl aizgāja uz mājām pēc naudas, jo ar to kas bija līdz nepietika. Vēlāk atjēdzās un nesaprata kā tas varēja notikt.Bet naudas vairs nav."

"Jap. Manam tēvam 90to beigās vai 2000to sākumā. Atdeva i savu naudu, i savu pasi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:40

Jaunākās diskusijas