Vecmīlgrāvī mātei ar bērnu paveras šokējošs skats

tautaruna.lv 18.septembris 2023, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Vecmīlgrāvī kāda māte ar mazu bērnu netīšām uzskrējusi virsū vīrietim, kurš stāvēja publiskā vietā bez biksēm. Svešinieks netraucēti pašapmierinājās daudzdzīvokļu mājas pagalmā ar vienu mērķi – lai viņa darbības tiktu pamanītas, vēsta "Degpunktā".

Nonākot uz Baltāsbaznīcas ielas Vecmīlgrāvī, abas cauri krūmiem samanīja vīrieša siluetu. Pēc pāris mirkļiem atklājās, ka svešinieks ir puskails un ar savām darbībām garantē, ka Ginta un viņas meita tūlīt iegūs emocionālu traumu.

Ginta šokā sagrāba bērnu un mēģināja pēc iespējas ātrāk pazust no ekshibicionista redzesloka. Sieviete bija apjukusi un nezināja ko darīt. Saskaroties ar kaut ko tik negaidītu, māte vērsās pie sava laulātā pēc padoma.

Policija apstiprina, ka Gintas izsaukums tika saņemts, taču, kad ekipāža ieradās adresē, vīrietis jau bija paspējis pazust. Sieviete pēc tam publicēja aprakstu par nepatīkamo notikumu interneta vidē un komentāros uzzināja, ka tas pats vīrietis pirms neilga laika uzdarbojies arī Kreimeņu ielā, kas ir visai netālu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas