Juglas ezerā notikusi traģiska nelaime; pie visa vainīgs - telefons

tautaruna.lv 18.septembris 2023, 2:00
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Kāds vīrietis savu mobilo tālruni novērtēja augstāk par savu dzīvību, jo, lai to glābtu, viņš nakts melnumā metās ūdenī. Diemžēl vīrietis krastā tā arī neizpeldēja. Viņu pēc septiņu minūšu ilgas meklēšanas ceturtdienas rītā atrada glābēji, vēsta "Degpunktā".

Ierastās sarunas pie Juglas ezera, Braila ielas galā, ceturtdien pārņēma asaras un uztraukums. Cilvēki ar bažām noraudzījās uz glābējiem ūdenslīdējiem, kuri uzvilka niršanai paredzēto aprīkojumu, lai meklētu ezerā pazudušu cilvēku.

Bojāgājušais tika atrasts aptuveni piecu metru attālumā no krasta. Starp laipu un krasta niedrēm. Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis ūdenī devies, jo, atrodoties uz laipas, tur iekritis viņa mobilais telefons. Vīrietis to ir vēlējies glābt un pēc ielēkšanas ūdenī vairs nebija redzams.

Kā ierasts šādos gadījumos, Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 13. nodaļas, proti, noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Šobrīd tiek skaidroti notikušā apstākļi, kā arī ir nozīmētas ekspertīzes.

Viena no lietām, kura likumsargiem ekspertīzē būs jānoskaidro, vai vīrietis nebija alkohola reibumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:20

Jaunākās diskusijas