Dramatisks notikums stacijā; "gāž ar kāju pirmajam lejā stāvošajam pa galvu"

tautaruna.lv 27.augusts 2023, 1:00
 
Romāns Kokšarovs/f64
Dramatisku situāciju, kas varēja beigties ļoti traģiski, piedzīvojis kāds vilciena pasažieris. Viņš bijis liecinieks kāda agresīva pasažiera rīcībai, kas pilnīgi svešu cilvēku pakļāva nāves briesmām.

Ieraksts "Facebook": "Braucu ar pēdējo vilcienu mājās. Pārguris, savās domās. Gaidu uz perona. Atverās durvis un… kāds Dīvāna samurajs, tiklīdz atvērušās vilciena durvis, gāž ar kāju pirmajam lejā stāvošajam pa galvu. Viens atbraucējs, otrs aizbraucējs… Nav tā, ka pa ceļam paspējuši sakašķēties. Apstulbu, ja godīgi. Kā? Kāpēc? Priekš kam? Sniedzām pirmo palīdzību, sagaidījām apsardzi, bet… braucu mājās un domāju… kāpēc mēs viens otru tik ļoti ienīstam? Cik daudz agresijas mums vienam pret otru spēj būt? Komentē, ja neko nesaprotu no dzīves un “džungļu likumiem”, bet… tiešām nesaprotu un klusībā, piedodiet, neieredzu šādus cilvēkus…"

Komentētājiem ir ko teikt: "Naidīgāku un skaudīgāku tautu par latviešiem nezinu. Ja gadus 20 atpakaļ biju lepns par to, ka esmu latvietis, tad šodien jau vienalga par ko mani notura, tikai, lai nezin, ka esmu latvietis. Kā 30 gados tauta bez rakstura var kļūt par teātra lielli, ko rausta aiz striķiem katrs, kā vien vēlas? Vainīgi krievi, CCCP laiki ,valdība un vēl nezin kas. Tikai ne tas, ka mazā tautiņa zaudē cilvēcību, pārāk cenšoties līdzināties kādam. Tikai ne būt paši."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas