"Prieks un kopābūšanas sirdssiltums ārstē"; Rūta Dvinska par meitas Grietas veselības stāvokli

tautaruna.lv 27.augusts 2023, 2:00
 
Ģirts Ozoliņš/ F64
"Kādu brīdi lauzījām galvas par to, vai šogad Grietas ikgadējais vasaras festivāls ir prātīga doma, jo veselība šobrīd jāsargā kā dimanta oliņa," savā "Instagram" atklāj TV3 ētera personība Rūta Dvinska.

NRA jūlija sākumā jau rakstīja, ka gandrīz veselu mēnesi Rūta Dvinska kopā ar vīru Kasparu pavadīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, lai būtu blakus vecākajai atvasei - Grietai.

Savā "Instagram" influencere raksta:

Citējot klasiķus, "izliekot akcentus uz to, kas svarīgs" lēmām ļaut supermeitenei izdzīvot izsapņoto, jo prieks un kopābūšanas sirdssilutms ārstē.

Neizpaliek detaļas par meitas dzimšanas dienas svinībām:

Šie bija vieni no skaistākajiem svētkiem tādēļ, ka Grieta man māca pašu svarīgāko - ļauties. Piepildījām viņas lielās vēlēšanās bez mazākās iejaukšanās. Draugu kompānija, neiztrūkstoši Elzas klātbūtne, kūku pati atrada pinterestā, dreskodu izvēlējās un aktivitātes tāpat. Svētku eklektika pilnībā gaviļnieces izraudzīta. Un bija tik viegli un laimīgi viņai šo sagādāt.

Seko arī secinājumi pēc svinībām:

Man patīk mana sīkumainība, nevēlos to pazaudēt un gribu kādudien atkal iespringt par šķīvīšiem ar flamingo un piestāvīgām salvetēm, bet šobrīd tā dzīves lielā bilde, kurā nule kā ielūkojāmies, ir tik ietekmīga, ka akcenti ir pavisam citi. Mācīšos arī šajā ziņā rast balansu.
View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas