Labi domāts ieraksts pavēršas pret autori; tviteristi nikni kā velni

tautaruna.lv 27.augusts 2023, 3:00
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Jau pirms dažām nedēļām ziņots, ka tiks labiekārtots laukums pie ieejas Vecrīgā pie Kaļķu ielas. Tviteristi ieraudzīja vizualizāciju un sāka nikni kritizēt idejas autorus, jo atkal koki un krūmi tiks stādīti kastēs. Ir pierādījies, ka Rīgā šādi stādīti koki nokalst dažu mēnešu laikā.

Rīgas domes deputāte Alija Turlaja ar ierakstu un foto "X": "Vecrīgas ieeja pošas uz pārmaiņām! Jauni labiekārtojumi Kaļķu ielā.", izsauca uz sevi zili baltus uguņus. Komentētāji dusmīgi kā velni un aicina Rīgas domi sākt domāt ar galvu un beigt spīdzināt kokus.

Diskusijā iesaistījusies arī žurnāliste Elita Veidemane: "Tāpat nospīdzināsiet tos kokus kā visus iepriekšējos? Sakaltētos izmantojat šķeldā?"

Citi komentētāji nav mazāk skeptiski: "Alij, kur garantija, ka ar šiem krūmiem nenotiks tas pats, kas notika ar Ušakova Barona ielas krūmu podiem un Panteļējevas Čaka ielas kokiem, kuri vnk brutāli nokalta?"

"Beidziet mocīti tos kociņus. Nav viņiem jāaug kastēs, kur nevar saknes dzīt. Tā vietā stādiet tur puķes. Tie kociņi tur mokās."

Olga vaicā: "Izskatās labi. Vai būs atbildīgie par stādījumu laistīšanu vasarā? Vai šie stādījumi izdzīvos ziemā?"

Alija atbild: "Gan ieplānots, gan izmaksās ir paredzēta stādījumu kopšana, laistīšana, aizvietošana par ko rūpējas SIA "Rīgas Meži". "

"Kam tieši bildē ir jāpievērš uzmanība? Zaļajam strādnieka dibuā, vai jāiztēlojas kā tie nabaga kociņi līdz rudenim būs nosprāguši nelaistīti tāpat kā visi pārējie kuru vienīgais pienesums ir bijuši jūsu pašiņi stādīšanas brīdī?"

""100% stulbums stādīt kastēs kaut ko, kas spējīgs augt bez tām! Apzaļumojiet kā pienākās nevis šķērdējiet mūsu naudu savu PR mērķu sasniegšanai!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas