"Kārtējais birokrātiskais idiotisms," cilvēki pikti saistībā ar tehnisko apskati piekabēm

tautaruna.lv 27.augusts 2023, 5:00
 
Pixabay
Vietnē "Twitter" aizsākusies diskusija saistībā ar izmaksām par tehnisko apskati piekabēm.

"Tērēju ntās stundas no sava laika un eju ikgadējo nevajadzīgo TA piekabei. Visu saprotu, naudiņu kaut kā vajag iekasēt, bet kāda mārrutka pēc jāmaksā pat par uzlīmi, kuru piekabei nav kur un arī nevajag līmēt? EE man vismaz tas būtu jādara 2x retāk," raksta Ģirts.

"Kārtējais birokrātiskais idiotisms. It kā sīkumi, bet no šiem “sīkumiem” arī veidojas mūsu atpalicība," raksta Artūrs.

MK: Neredzu pilnīgi nekādu jēgu/pamatojumu tām TA uzlimēm stiklā(var aizvietot ar mazu uzlīmi uz nr., kā arī - tehniskajai pasei - kāda velna pēc tas mēsls ir vajadzīgs fiziskā formā...?

Ojārs: Tā atļauja piedalīties satiksmē pa 2,85€ ari ir jocīga. kapec jaizdala atsevišķi, var taču iekļaut pamatpārbaudē un viss. Tapat nevari iziet ne pamatparbaudi ne atkārtotu bez šī maksājuma. Vai tomēr kadai grupai šis maksājums nav jāmaksā? Kāds zin?

Aigars: Ar 3 gadus vecu piekabi nostāvēju rindā 4 stundas, "apskate" izvērtās ar bremžuguņu un pagriezienu rādītāju ieslēgšanu minūtes garumā. Veselais saprāts teiktu, ka standarta piekabei jābūt a/m turpinājumam vienam īpašniekam, kas neprasa atsevišķu apskati. Kā UK, piemēram.

Kas notiek: Tur vēl varētu būt trešais ieraksts. - Uzlīmes par atļauju piedalīties ceļu satiksmē, tehniskā uzlīmēšana - 3.85+21% - vēl varētu būt maksa par vecās uzlīmes noņemšanu.

Artis: "Uzlīmi" taču Tu maciņā līdzi vadā...! Tātad maksā...! Un vispār, liels jautājums, cik reizes Tu lieto šo piekabi gada laikā? Es aprēķināju, ka tās darās reizes kuras vajag, lētāk sanāk iznomāt, nekā čakarēties ar to idienā, ieskaitot apdrošināšanas un apskates...!

Māris: TA piekabei tas vispār ir cirks... Principā paskatās tikai gaismas un arī ne visas, ja ir atpakaļgaita... un pārbauda bremzes uz aci, ja piekabe ar tādām ir aprīkota... rezultātā iegūsti uzlīmi, kuru vadāt līdzi "bardačokā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas