Rīdzinieki grib zināt, kam tika iztērēti 100 000 eiro viņu naudas

tautaruna.lv 18.maijs 2023, 15:15
 
Romāns Kokšarovs/f64
Rīgā iet vaļā lielais hokejs un likumsakarīgi, ka pilsētas vizuālajam tēlam jāliecina par lielā hokeja klātbūtni. Taču zinot, ka par pilsētas vizuālo noformējumu iztērēti 100 000 eiro, bet pilsētā hokeja simbolika ir gluži vai nepamanāma, daudziem radies jautājums: kur ir noslēpti pilsētas rotājumi?

"Twitter" ieraksts: "Rīga gatava? Rīgas dome! Par šādiem stendiem iztērēti 100 000, nopietni? Kreatīvi, uzrunājoši, moderni (lasīt ar krietnu ironijas devu). Saliekam 16 karodziņus un - aizieeett!"

Daļa komentētāju ir skeptiski par rezultātu, kāds ir panākts, izlietojot 100 000 eiro: "Daudzu hokeja fanu acīs Rīga uz mūžīgiem laikiem ir ieguvusi tā miestiņa statusu, kurā seksuālo minoritāšu pārstāvji zog un apgāna PČ dalībvalstu karogus... un to kauna traipu heteroseksuāļu acīs uz staba sēdošais lielsādžas mēris nekad nenomazgās..."

Rīgas dome komentē: "Labdien! Minētā summa paredzēta visam Rīgas noformējumam hokeja svētku laikā - vairākiem simtiem dažādu elementu. Konkrēti 32 lielformāta stendiem kopā izlietoti aptuveni 4000 eiro, dizains veidots pašu spēkiem."

Latvieši tiešām ir pieticīga tauta un hokejs viņus iepriecina, liekot nedomāt par naudas lietā: "Izbaudi spēli!"

"Ka tik atrast kaut kur kaut kādu sīkako problēmu un papukstēt. Priecājies būtu,ka pie mums atkal notiek hokejs un ārā ir skaists pavasaris. Puk puk puk!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas