Stilistes Indras Salcēvičas "izejamie vīrieši"

tautaruna.lv 18.maijs 2023, 16:05
 
Vladislavs Proškins/F64
Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” rubrikas “Kas Karsts” vadītāja Katrīne Sauliete pēc ilgāka laika ir beidzot satikusi savu senu paziņu - Indru Salceviču. Lai gan Indra par savu privāto dzīvi skaļi nerunā, Katrīnei pie kafijas krūzes viņa atklāj, ar ko šobrīd ir attiecības, un iepzīstina Saulieti ar jēdzienu "izejamie vīrieši".

Stiliste Indra Salceviča pēc skaļās šķiršanās ar savu bijušo vīru Kasparu Bērziņu ilgu laiku publiski nav redzēta kopā ar kādu vīrieti, taču nu jau uz saviesīgajiem pasākumiem sievietei pie sāniem ir kāds stiprā dzimuma pārstāvis. Katrīne Sauliete vēlējās uzzināt, vai Indra šobrīd ir attiecībās, atklājot, ka viņai ir savi “izejamie vīrieši”.

Es viņus saucu par “izejamajiem” vīriešiem ar kuriem es eju sabiedrībā, un viņi zina, ka tas nozīmē tikai to. Man īstenībā ir divi izejamies vīrieši - Olafs un Alekss.

Stiliste nenoliedz, ka savu draugu, mūziķi Markusu Rivu dēvē par savu “TikTok vīru” ar ko kopā tiek radīts saturs šajā sociālo tīklu platformā, taču atbildot uz jautājumu par attiecībām, ironizējot atzīst, ka šobrīd viņa ir attiecībās ar dzīvi.

Vairāk par attiecībām un to, kas karsts stilistes dzīvē, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas