Vīrietis no Polijas nogalinājis Ukrainas pilsoni; līķa slēpšanā palīdzību lūdzis taksistam

tautaruna.lv 18.maijs 2023, 20:30
 
Pixabay.com
Taizemē 25 gadus vecs vīrietis no Polijas nogalinājis sievieti no Ukrainas, mēģinājis sadalīt līķi un bēgt uz kaimiņos esošo Kambodžu, vēsta vietējais izdevums Bangkok Post.

Tiek apgalvots, ka Polijas pilsonis steidzies pamest Bangkoku, kas šķitis aizdomīgi taksometra vadītājam. Tas par dīvaino pasažieri ziņoja ēkas administrācijai, pie kuras viņš pasažieri uzņēma.

Darbinieki pārbaudīja steigā aizbēgušā īrnieka istabu un tur atrada 27 gadus vecas ukrainietes līķi. Līķim bija dziļi griezumi, nogriezta kreisā plauksta. Blakus atradās zāģis.

Aizdomās turēto vīrieti aizturēja uz Taizemes un Kambodžas robežas. Taksometra vadītājs, pateicoties kuram polis aizturēts, policijai stāstījis, ka polis lūdzis viņu palīdzēt atbrīvoties no līķa.

Autopsijā atklāts, ka brīdī, ka tika atrasts līķis, sieviete bija mirusi jau vairāk kā diennakti. Noskaidrots arī, ka aizdomās turamais polis un nogalinātā ukrainiete kopš 29. aprīļa īrējuši kopīgu istabu un atradās Taizemē ar tūristu vīzu.

Pēdējā laikā pasaulē notikuši vairāki incidenti, kuros iesaistīti Ukrainas pilsoņi.

Itālijā vīrietis piekāvis un izvarojis 25 gadus vecu ukrainieti. Izvarotājs un cietusī satikās naktsklubā un pēc tam kopā devās uz vīrieša mājām. Savukārt aprīlī 63 gadus vecs ukrainis aizdedzinājās pie Ukrainas konsulāta Polijā, pirms tam izkliedzot saukļus, mudinot ukraiņus atgriezties mājās un aizstāvēt valsti. Vēlāk viņš slimnīcā nomira.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas