Sašutums tviterī; šausmu stāsti par sabiedriskajām tualetēm

tautaruna.lv 1.maijs 2023, 19:08
 
pixabay.com
Ikviens, kurš izmantojis sabiedrisko tualeti, apliecinās, ka tā nav pati jaukākā vieta - cilvēki nezin kāpēc aiz sevis nesakopj un neatstāj visu tā, kā bija ienākot. Interesanti, kā tualetes izskatās šo netīreļu mājās?

Sabiedrisko, taii skaitā ksolu tualešu tēmu "Twitter" uzsākusi kāda mamma: "“Ģimenē bērnam neiemāca sakopt aiz sevis” - kurš tad mācīs? Pieaugušo publiskās tualetes viņi ir redzējuši? Jebkāda smalkuma iestādēs allaž kāds/-a aiz sevis, maigi izsakoties,”nav sakopis/-usi”. Es allaž domāju - kā,nez,tiem cilvēkiem wc mājās izskatās."

Komentētāji dalās savās pieredzēs: "Līdz šim laikam tikai Portugāles labierīcības palika atmiņā, kas nesmirdëja. Diemžēl daudziem ir attieksme- kādēļ man sakopt, ja seit ir apkopēja? Bet ari tīrīšanas kvalitate publiskajās liekas pašvaka. Bet ari nebrīnos, kā attiecās, tadu pakalpojumi saņem."

"Bet kā un kāpēc vispār ir jāsataisa kaut kāda netīrība vai nekārtība aiz sevis?"

"Un es brīnos kāpēc visās LV tualetēs smird pēc veca urīna, arī sieviešu? Nomīztas sienas, grīda, griesti? Nieru slimības? Apkopējas paviršas? Cik pabūts ārzemēs, tur šādu lieto nenovēroju, atskaitot kaut kādus padrūmus bārus."

"Es reiz pie Māras dīķa atvēru durvis būdiņām, meklējot, kur bērnu pačurināt. Tās bija šausmas, kā tur izskatījās. Kluči visur! Reāli čupas ne tikai uz brilles, bet pat uz tā paaugstinājuma, daļa izsmērēta. Bērns palika gribot."

"Ooo, jā! Mums arī WC ir vieta, kur daudzi izpaužas, kā vien ienāk prātā. Goda vārds, gribētos tur kameras ielikt! Man reizēm žoklis atkaras no tā, ko ieraugu tur. Un baisi domāt, kā dažās ģimenēs bērnus audzina. Jo tā ir nākamā sabiedrība."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas