Ķengaraga iedzīvotājs šokēts, no rīta ieraugot savu auto

tautaruna.lv 17.aprīlis 2023, 5:00
 
F64
No rīta, iznākot pie savas automašīnas, kāds Ķengaraga iedzīvotājs jutās šokēts. Kāds bija pielaidis uguni viņa “BMW X5” džipam, vēsta "Degpunktā".
Kāds vīrietis Ķengaragā tagad var kārtīgi sākt apdomāt, kuram viņš ir izdarījis ko sliktu vai netaisnu. Liels pamats sākt šādas pārdomas ir biežie ugunsgrēki, kas notiek ar viņa automašīnām.

Pēdējais no incidentiem Maskavas ielas 279. nama sētā notika pavisam nesen.

“Jau trešā mašīna nodega. Šeit dega, tad tur. Man pat video ir. (DP: Kā jūs domājat, kāpēc? Kāds iemesls?) Nu, kaut ko ar kādu viņš nav sadalījis. Tur kaut kādi strīdi viņam visu laiku iet. Iet skaidrošanās. (DP: Viņš ir kaut kāds biznesmenis? Zināt kaut ko sīkāk?) Es kamerā nestāstīšu, bet kaut kas ir. Tas nenotiek tāpat vien. Bija labi dzirdams, kā viņi te skaidrojās vēl pagājušajā gadā,” saka vietējais iedzīvotājs Mikols.

Pirmoreiz pērnā gada septembrī aizdedzies esot piektās sērijas “BMW”- tas bija pirmais vīrieša auto, kas tiek iznīcināts. Tad jau šā gada janvārī, pēc kaimiņa atmiņām, liesmoja “Porsche” spēkrats. Un tagad šis “BMW X5”, kura sakusušās atliekas vēl pirmdien mētājas zālē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:20

Jaunākās diskusijas