Pie "Lidl" veikala Latvijas karogs plīvo kopā ar atkritumu maisu; uzņēmums skaidro notikušo

tautaruna.lv 28.marts 2023, 17:30
 
Andrejs Strokins/ F64 Photo Agency
25.martā - Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienā - pie kāda lielveikala Rīgā apkārtējie novērojuši pavisam nepatīkamu skatu. Tur Latvijas karogam piesieta nevis melna sēru lente, bet gan melns atkritumu maiss. Šīs nedēļas sākumā par notikušo savu komentāru snieguši arī uzņēmuma pārstāvji.
"Šodien bija īpaša vilšanās pie paša veikala, diemžēl Lidl Ilūkstes ielā 2a neciena ne piemiņu, ne Latviju - atkritumu maiss kā biedēklis pie Latvijas valsts karoga," tā pie publicētajām fotogrāfijām raksta kāda sociālā tīkla facebook lietotāja.

Ekrānšāviņš no facebook/ G.Liepa

"Ļoti ceru sagaidīt kādu reakciju un paskaidrošanu no Lidl Latvija par šo gadījumu. Tas ir nepieņemami," norādījusi kāda ieraksta komentētāja."

Jautājums... a kur pašvaldības policija, tādā gadījumā?" vaicā kāda cita Facebook lietotāja.

"Atsaucoties uz nepatīkamo situāciju ar karogu pie Pļavnieku Lidl 25. martā, uzņēmuma vārdā atvainojamies par aizskarošo un nepatīkamo skatu!

Situācija tika novērsta, un pašlaik notiek iekšējā izmeklēšana, lai saprastu notikušā iemeslus, kā arī nepieļautu šādu situāciju atkārtošanos," sociālajā tīklā Facebook raksta uzņēmuma "Lidl" pārstāvji.
"Šāda nepārdomāta darbinieku rīcība nekādā veidā nav mums pieņemama," norāda "Lidl" pārstāvji".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Šāds skats ir iespējams, jo mūsu policejiskā valstī karoga izkāršana uzņēmumiem ir obligāta. Ir tev vai nav tā lenta - ir jābūt izkārtam karogam, lai nebūtu paprāvs sods. Un darbinieks izmisumā un izdomas trūkumā kļuva kreatīvs. Labi ka privātie var šo bezjēdzīgo prasību ignorēt. Ar prieku atceros, kā sūtīju ieskrieties pašvaldības mentu, kas vēl nebija iepazinies ar izmaiņām.

30.marts 2023, 14:16 Atbildēt

Būtu paņēmis šķēres un atkritumu maisiņu sagriezis strēmelēs, un visi būtu laimīgi un apmierināti (neviens pat nesaprastu no kā tās melnās strēmeles, bet varbūt ka tāds nemaz nebija mērķis, jo gribējās paust "attieksmi".

30.marts 2023, 17:45 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas