Režisoram Lūriņam apnicis valdības "ieskriešanās posms"

tautaruna.lv 28.marts 2023, 16:30
 
Ekrānšāviņš no video
Aizvadītajā nedēļā apritēja pirmās 100 dienas premjera Krišjāņa Kariņa vadītājai valdībai. Režisors un aktieris Valdis Lūriņš neslēpj, ka viņam ir apnicis šis valdības "ieskriešanās posms".
"Man ir apnicis šis 100 dienu ieskriešanās posms. Mēs mērojam šo distanci, veidojot Latvijas valsti no 1991.gada. Atjanoto valsti, ja. Un tāda sajūta, ka mēs sākām no kaut kā nezināmā, it kā nav uz kā atsperties, " TV24 raidījumā "Preses klubs" norāda V.Lūriņš.

"Ko tad mēs atmetam, kas mums ir pilnīgi nederīgs, uz ko mēs it kā virzāmies. Mani tomēr uztrauc tas, ka lielākajai daļai ir nu tā vidēja interese par to, kas tika pieņemts un kā tas ietekmēs dzīvi. Bet tā ir visu mūsu kopējā dzīve. Tie cilvēki, kas pieņem programmu, kurā valsts virzīsies, ir atbildīgi par tautas dzīvošanu vienā konkrētā laika posmā, kurā viņi uzņēmušies vadīt šo procesu. Tāpēc man ir apnicis - es gribu redzēt pamatīgu spurtu nevis ieskriešanos," uzsver kultūras jomas pārstāvis.

Jau vēstīts, ka 41.Ministru kabinets tika apstiprināts 2022.gada 14.decembrī. Informāciju par valdības 100 dienās paveikto var lasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas