Jaunogrē vilciens uzbrauc vīrietim; izskata pašnāvības versiju

tautaruna.lv 28.marts 2023, 10:30
 
F64
Pirmdien gandrīz stundu kavējās vilciens, kas veda pasažierus no Rīgas uz Zilupi. Rīta pusē pāris kilometrus no Jaunogres dzelzceļa stacijas uz sliedēm izskrēja vīrietis. Vilciena mašīnists ziņo, ka gājējs apzināti gaidīja brīdi, kad tuvojās transportlīdzeklis, vēsta “Degpunktā”.
“Pasažieru vilciena” pārstāve stāsta, ko vilciena mašīnists apgalvoja ziņojumā uzreiz pēc letālā negadījuma. Transportlīdzekļa vadītājam nebija iespēja sadursmi novērst.

AS “Pasažieru vilciens” pārstāve Sigita Zviedre stāsta, ka vilciens, kas bija ceļā no Rīgas uz Zilupi, pie Jaunogres uzbrauca virsū cilvēkam, kas stāvēja aiz kontakttīkla staba un pēkšņi iznāca uz sliedēm. Vilciena ātrums šajā posmā bija ap 90 kilometriem stundā, un vilciens brauca būtībā taisnā posmā pa sliedēm, kas ir salīdzinoši liels ātrums.

Mašīnistam nebija laika spiest avārijas skaņas signālu, tāpēc arī apkaimes iedzīvotāji to nemaz nedzirdēja. Pēc tam, kad darbu notikuma vietā beidza operatīvie dienesti, pasažieru transportlīdzeklis turpināja plānoto maršrutu.

Policijā ir uzsākta izmeklēšana un tiek izskatīta iespējamā pašnāvības versija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas