Latvijas iedzīvotājs brīdina par negodprātīgu veikalu

tautaruna.lv 23.marts 2023, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Mārupietis Artūrs pērnā gada vasarā nolēma ģimenes mājai ierīkot jaunas ārdurvis. Vīrietis devies uz veikalu, kur pārdevējs skaisti reklamējis durvis par gandrīz četriem tūkstošiem eiro, turklāt vēl piedāvāts, ka durvis darbinieki uzlikšot, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pērnā gada jūlijā veikala “Torex” darbinieki Artūra mājās durvis ielikuši, taču nekvalitatīvi - šķībi un ar spraugām. Artūrs ar veikala vadību vienojušies, ka viņi atbraukšot meistaru darbu novērtēt. Paši esot atzinuši, ka durvis tomēr neesot kvalitatīvi ieliktas, un solījās problēmu atrisināt.

Artūrs gaidījis, kad veikala darbinieki savu vainu novērsīšot, taču oktobrī, ejot garām ārdurvīm, pamanījis, ka durvīm jau nolobījusies krāsa.

Ja sākotnēji vīrietis bija piekritis durvis pārlikt, tad tagad viņš vēlētos no nekvalitatīvās preces vispār atbrīvoties un labprāt saņemtu atpakaļ samaksāto summu, taču veikals šādam risinājumam nepiekrītot. Veikala vadība esot arī piedāvājusi pusi summas atgriezt, kam Artūrs piekritis, taču vēlāk jau šāds piedāvājums ticis atsaukts.

Vīrietis esot iesniedzis sūdzību arī patērētāju aizstāvjiem (PTAC), kuri šobrīd no veikala pārstāvjiem gaidot paskaidrojumus.

Dodamies uz veikalu “Torex”, kur neviens ar mums valsts valodā nesarunājas. Veikala pārstāvis taisnojas, ka Artūram esot piedāvāti varianti, kā situāciju risināt - izmaksāt kompensāciju 300 eiro apmērā, pārlikt durvis vai uzstādīt jaunas. Veikala vadītājs atsakās Artūram izmaksāt pilnu naudu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas