Soctīklos šūmējas par kādas Latvijas ģimenes ārstes attieksmi

tautaruna.lv 13.novembris 2022, 2:00
 
Pixabay
Mēs pie ārsta vēršamies pēc palīdzības, padoma. Bet ko iesākt, ja ārsts par tavām vainām, neliekas ne zinis vai dod nekam nederīgus ieteikumus?

Ieva: Jāizspiež no ģimenes ārsta rentgens tai muguras daļai, kas sāp, un ar to jāiet vai nu pie vertebrologa, vai rehabilitologa (pie kura tik un tā būs jāiet). Rehabilitologs ieteiks konkrētajam fiziskajam stāvoklim atbilstošus vingrinājumus, par pretsāpju terapiju varēs parunāt.

Kristīne: manai tantei sāpēja kāja. ilgi. ĢĀ ieteica nokrist uz ielas un izsaukt ātros. izrādījās nieru vēzis 4. stadijā. 64 gadu vecumā nomira.

Andris: Sanāk, ka pašam jāmeklē speciālisti? Tad kāda jēga no ģimenes ārsta, kas neiedomājās, ka varbūt vajag noskaidrot, kāpēc sāp mugura?

Ināra: Pašam, pašam. Jāprasa nosūtījums pie neirologa vai rehabilitologa, tie var nosūtīt uz CT, tad pēc vajadzības uz individuālo vingrošanu, magnētiem un citām lietām. Ja vairs nevar paiet, tad var braukt uz slimnīcas uzņemšanu. Pašam par sevi jarūpējas, tā nu ir.

Margita: Nav jau vairs tie laiki, kas cilvēks ir piesiets pie poliklīnikas un ārsta. Pie citiem ģim ārstiem drīkst iet. Gads ir par daudz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:52

Jaunākās diskusijas