Latviešu brīvpratīgie par pieredzēto Ukrainā: Šo tautu orkiem uzvarēt nav iespējams

tautaruna.lv 13.novembris 2022, 11:00
 
Scanpix
Ukraina jau astoņus mēnešus varonīgi aizstāv savu zemi pret agresora iebrukumu. Un diemžēļ vēl nekas neleicina, ka šī nevajadzīga asins izliešana tik drīz beigsies. Tuvojas ziea, tāpēc vēl jo vairāk ukraiņiem ir vajadzīgs atbalsta plecs. Un Latvijā ir gana daudz cilvēku, kas to sniedz.
"Esam atgriezušies no Ukrainas. Visas armijai domātās mantas un automašīnas ir nodotas tieši izlūkbataljona karavīru rokās. Esam apciemojuši draugus Černihivas 3.slimnīcā, aizvedot dāvanas arī viņiem. Ukrainā pavadītajās dienās esam satikuši gan savus draugus, gan daudz citus jaukus cilvēkus, kas visi kā viens ir ļoti lieli Ukrainas patrioti,
un mēs esam vēl vairāk sapratuši, ka šo tautu orkiem uzvarēt nav iespējams.
Esam aplaimoti ar ukraiņu viesmīlību, kas, liekas, ir bezgalīga. Sarunās viņi māk jokot, viņi māk smiet, bet visam cauri laužas sāpe par savu tautu, par postu, ko nesis karš, un nesalaužama griba karu uzvarēt un neatdot krieviem nevienu pēdu no savas Ukrainas zemes. Agri vai vēlu karš beigsies, beigsies ar Ukrainas uzvaru.
Visi mūs satiktie ukraiņi, vai tie būtu karavīri, vai parastie iedzīvotāji, saka lielu paldies visiem, kas palīdzēja savākt un nogādāt šo sūtījumu Ukrainai.
Tai pat laikā mēs saprotam, ka ar šo braucienu nekas nebeidzās, mūsu palīdzība viņiem ir ļoti nepieciešama. Mēs neapstājamies, turpinām...
Ja ir iespējams, ziedo Ukrainas karavīriem un iedzīvotājiem, mēs viņiem nepieciešamās lietas, kā vienmēr, nogādāsim no rokas rokās.
Joprojām aktuālas ir ziemas formas un, kā vakar lūdza man draugs Saša, drons. Drons, ar ko veikt izlūklidojumus un uzdāvināt kādu lidojošu pārsteigumu pretiniekam.
Mēs turpinām sadarbību ar #BiedrībaTev
Biedrība "Tev"
LV16HABA0551052808275.
Maksājumā norādot mērķi "Černihivai un varoņiem"
P.S. Viens no nogādātajiem džipiem jau otrajā dienā bija frontē, kur bija dabūjis ugunskristības - savu pirmo caurumu aizmugurējās durvīs. Vīri, kas bija autiņā, veseli, bez ievainojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas