Traģēdija Olaines pagastā: draugu acu priekšā dzīvību zaudē jauns vīrietis

tautaruna.lv 25.augusts 2022, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Šogad ugunsdzēsēj glābēji no ūdenstilpēm izcēluši jau 73 bojāgājušos, un šo drūmo statistikas radītāju vakardien papildināja vēl viens gados jauns vīrietis, kas noslīka karjerā Olaines pusē, vēsta “Degpunktā”.

Līduma karjerā Olaines pagastā notikusi traģēdija. Manāmi iereibusi trīs vīriešu kompānija uz peldvietu ieradās nedaudz pēc astoņiem vakarā.

Aculiecinieki ziņo, ka atpūtnieki uzvedās skaļi, bet citiem īpaši mieru netraucēja, kad mirkli vēlāk viens no vīriem no laipas ielēca ūdenī un vairs neizpeldēja. Tad gan visi, kas bija apkaimē, tika sacelti kājās.

“Viņi visi bija ļoti stiprā alkohola reibumā, jo visi trīs kājās nostāvēt normāli nevarēja. Mēs bijām blakus, tur tāda piepūšamā atrakcija, es biju ar bērniem. Ar lielāko meitu, mazāko, mums beidzās laiks, mēs nesām nodot vestes. Un tieši uz to punktu arī atnāca divi vīrieši. Grūti pateikt vecumu, kaut kur vecumā no 26 līdz 36 gadiem. Galīgi bija piedzērušies. Teica, ka laikam draugs esot noslīcis,” stāsta negadījuma aculieciniece.

Līdzcilvēki, vienlaikus zvanot glābšanas dienestam un atskrienot līdz vietai, kur vīrietis ienira un pēdējo reizi tika redzēts - konstatēja, ka ir piepildījušās ļaunākās prognozes.

Aptuveni pēc stundu ilgiem meklēšanas pasākumiem noslīkušā mirstīgās atliekas uzietas un izceltas krastā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas