“Rīgas satiksme" meklē kādu "īpašu" pasažieri, ko nodot policijai

tautaruna.lv 25.augusts 2022, 7:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāda galvaspilsētas iedzīvotāja, braucot sabiedriskajā transportā, nespēja valdīt savas emocijas, acu augstumā ieraugot Ukrainas karodziņu un izrādīja tam necieņu. “Rīgas satiksmē” sola kārtības traucētāju noskaidrot un nodot policijai, vēsta “Degpunktā”.

Kāda sieviete, braucot sabiedriskajā transportā, visticamāk, nespējot savaldīt savas emocijas un nostāju par karu Ukrainā - veikusi nepieņemamas darbības un izrādījusi necieņu pret citas valsts simbolu un zaimojusi to, kā arī rupji lamājusies un traucējusi citiem pasažieriem.

“Rīgas satiksmes” pārstāve Baiba Bartasēviča, komentējot notikušo, norāda, ka šis gadījums nav pirmais, kad tiek plēsti karodziņi no sabiedrisko transportlīdzekļu durvīm.

“Rīgas satiksmes” pārstāve stāsta, ka uzņēmumā šo video ir redzējuši un sazinājušies ar iedzīvotāju, kas izvietojis video, lai noskaidrotu precīzu datumu un aptuveno notikušā laiku, kā arī vēlams virzienu, kurā devies autobuss, lai vērstos policijā.

Šajā gadījumā karodziņa uzlīmes izmaksas nav lielas, bet pasažieres nepiedienīgā uzvedība un naida izrādīšana pret citas valsts simbolu gan ir sodāma un soda apmērus jau var noteikt policija, izvērtējot gadījumu individuāli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas