Latvieša izdarības šokē pat daudz pieredzējušos Palangas pludmales glābējus

tautaruna.lv 2.augusts 2022, 0:30
 
Pixabay.com
Peldoties pludmalē, iepriekšējas nedēļas nogalē Lietuvā gāja bojā vismaz 3 cilvēki, vēsta Lietuvas TV3. Glābēji neslēpj izbrīnu – viņi saka, ka nesaprot, kāpēc cilvēki ignorē brīdinājumus par briesmām un dodas teju vai drošā nāvē.
Viens gadījums Palangas glābējus vienkārši šokējis. Proti, svētdienas pēcpusdienā glābēji pamanījuši kādu atpūtnieku no Baltkrievijas, kurš bija pārāk tālu iebridis jūrā. Glābēji viņam lūdza doties uz krasta pusi, taču viņš nav klausījis - bridis tik tālāk ūdenī un tad ieniris. Ne brīdinājumi, ne paceltais sarkanais karogs 58 gadus veco vīrieti neapturēja. Diemžēl šī pelde vīrietim bija liktenīga...
Tad, kad glābēji noslīkušā līķi izvilka krastā, otrs atpūtnieks - latvietis - nelikās ne zinis ne par krastā guļošo līķi, ne "stop" zīmi.
Viņš vienkārši pārkāpa pāri noslīkušajam un devās peldēties.
"Turpat krastā atradās Baltkrievijas pilsoņa līķis, izvilkts no ūdens, un cits atpūtnieks - latvietis - pārkāpa tam pāri, un devās ūdenī. Arī viņš sāka slīkt. Glābēji viņu izvilka krastā un nodeva dežūrārstam. Vīrieti aizveda uz slimnīcu," TV3.lt stāstīja glābēji, uzsverot, ka cilvēku bezatbildība ir visbiežākais nelaimes gadījumu cēlonis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas