Liepājā pa logu izkrīt vēl viena sieviete

tautaruna.lv 2.augusts 2022, 20:30
 
Kaspars Krafts / F64 Photo Agency
Jūlija pēdējā dienā pie kāda nama Liepājā atrasts sievietes līķis.
Kā liecina portālā "liepājniekiem.lv" publicētā informācija, tad ap plkst.7. Valsts policijā saņemta informācija, ka Liepājā, Ezerkrasta mikrorajonā pie daudzdzīvokļu mājas atrasts sievietes līķis.

Portāls vēsta, ka neoficiāla informācija liecina, ka sieviete izkritusi pa sestā stāva logu.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka 13.jūlijā ģimenes konflikta laikā Liepājā, Ezerkrasta apkaimē, gājis bojā karavīrs un viņa sieva.

Policijā saņemta informācija, ka Liepājā, Mirdzas Ķempes ielā, kāda daudzdzīvokļu nama kāpņutelpā vīrietis dauzās gar dzīvokļa durvīm un, iespējams, notiek konflikts.

Uz notikuma vietu tika nosūtīta policijas ekipāža un pēc piecām minūtēm policijā saņemts zvans par to, ka tajā pašā adresē dzirdami šāvieni.

Kamēr pirmā ekipāža bija ceļā, nekavējoties tika piesaistīts policijas Speciālo uzdevumu bataljons, kas bāzējas Liepājā. Likumsargi ieradās notikuma vietā un pagalmā guļam zālājā atrada sievieti.

Notikuma vietā mediķi sniedza sievietei neatliekamo medicīnisko palīdzību un nogādāja viņu ārstniecības iestādē.

Likumsargi uzlauza dzīvokļa durvis un atrada vīrieti ar miesas bojājumiem, bet izsauktie mediķi konstatēja vīrieša nāvi. Tāpat otrdien policijā tika saņemta informācija no medicīnas iestādes, ka sieviete slimnīcā mirusi.

Policijā saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas par noziegumiem pret personas veselību.

Brāle aģentūrai LETA apstiprināja, ka notikums norisinājies no dienesta brīvajā laikā. Incidentā dienesta ierocis nav pielietots.

Portāls "liepajniekiem.lv" vēsta, ka saskaņā ar neoficiālu informāciju sieviete izlekusi pa logu, bet no augšas uz viņu vairākkārt šāvis NBS karavīrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas