VIDEO: Dārzciemā autovadītājs ietriecas mājas sienā

tautaruna.lv 19.augusts 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Skaļš negadījums piemeklējis Vietalvas ielā dzīvojušos Dārzciemā, kur vieglās automašīnas “Nissan” stūrētājs, acīmredzami netiekot galā ar spēkrata vadību, izbrauca cauri sētai un ietriecās daudzstāvu nama sienā, vēsta “Degpunktā”.

Apskatot posmu, ko ārpus mašīnām paredzētā ceļa nobrauca “Nissan” šoferis, grūti iedomāties, kā vispār viņš varēja kaut ko tam līdzīgu dabūt gatavu. Autovadītājs, kurš nespēja savaldīt savu spēkratu, pa ietvi un zālienu palēkdamies lidoja apmēram četrdesmit metrus, no sava ceļa noslaukot betona stabu un zarus. Visticamāk, auto brauktu vēl tālāk, ja priekšā nepatrāpītos piecstāvu nama fasāde.

Attiecīgie kadri, kas redzami “Degpunktā” sižetā, nofilmēti īsi pēc avārijas, notikuma vietā vēl nebija paspējuši ierasties operatīvie dienesti, tos tikai tobrīd sauca pārbiedētie iedzīvotāji. Normunds bija viens no tiem, kas pirmais sadzirdēja aizdomīgu un skaļu blīkšķi, taču viņam ne mirkli neesot ienācis prātā, ka varētu notikt kas tāds.

“Man liekas, ka cilvēks bija nedaudz neadekvātā stāvoklī, jo viņš iebrauca mājas sienā, sākotnēji sēdēja sava mašīnā, es jau nodomāju, varbūt iestājās bezsamaņa. Pie viņa pienāca cilvēki, piedāvāja palīdzību, bet viņš no tās atteicās. Teica, nē un dzina cilvēkus projām, taisīja ciet mašīnas durvis,” stāsta mājas iedzīvotājs Normunds.

Komunikāciju ar nerunīgu “Nissan” šoferi uzsāka ceļu policisti, bet drīz vien saruna turpinājās ātrās palīdzības mikroautobusā, jo bija skaidrs, ka ar vadītāju kaut kas nav kārtībā, turklāt bija gūtas traumas un nepieciešama hospitalizācija. Informācija par to, ka avārija izraisīta alkohola apreibumā, neguva apstiprinājumu, bet tiks pārbaudīta versija par stūrēšanu citu apreibinošu vielu iespaidā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas